Reportervirtual.ro : Ziaristii de la Jurnalul si-au primit leafa pentru Craciunul 2012 inainte de Pastele 2013 (Autor : Tiberiu Lovin)

"Din an in Paste" - aceasta pare sa fie deviza sub care actioneaza managementul Intact Publishing SRL.
Dupa 4 (patru) luni de pauza privind plata salariilor, conducerea Jurnalului National a reusit sa le plateasca angajatilor leafa cuvenita pentru luna decembrie, cea care trebuia achitata in ianuarie.
Vineri s-au achitat banii pentru munca prestata in decembrie 2012. Este vorba de redactorii care nu au fost afectati de restructurarea de la jumatatea lunii aprilie. Redactorii disponibilizati si-au primit drepturile pe decembrie in data de 17 aprilie.
Angajamentul ferm al conducerii Intact Publishing SRL fata de redactorii disponibilizati este ca isi vor incasa celelalte lefuri restante din doua in doua saptamani. Urmatoarea plata (salariile/drepturile pentru ianuarie) ar trebui sa se efectueze, conform calendarului stabilit, miercuri, potrivit blogului anonim infiintat de redactorii JN.
"Dar miercuri este 1 mai, iar ziua respectiva si urmatoarele sunt libere pentru cei mai multi romani - iar bancile probabil ca isi vor adapta programul in consecinta. Ca atare, plata ar trebui sa se faca marti, 30 aprilie", spun ei.